Materiaal
Voetbreedte
i
Kleur
Merk
Kuitmaat
Serie
Zool
Voetbed
Voering
Minimale kuitomtrek (cm)
Maximale kuitomtrek (cm)
Schachthoogte (cm)
Hakhoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Brede schacht laarzen maat 42

Onderstaande wijde schacht laarzen zijn verkrijgbaar in maat 42. Deze dameslaarzen hebben naast een schoenmaat ook een unieke kuitmaat waardoor ze een perfect pasvorm hebben. U kunt de filter aan de linkerkant gebruiken om op merk, kuitmaat of kleur te selecteren. Indien u nog niet weet wat uw kuitmaat is kunt u de kuitwijdtecalculator gebruiken. Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie en om direct uw laarzen in schoenmaat 42 online te bestellen.
Ontdek uw persoonlijke aanbod

Kies hier uw schoenmaat

Instructies kuitmaat opmeten

  • Meet met een meetlint de omtrek van uw kuit op het breedste punt.
  • Laat geen ruimte over tussen uw kuit en het meetlint.
  • Meet beide kuiten en gebruik de maat van de breedste kuitomvang.

Wijde schacht laarzen schoenmaat 42

Laarzenwinkel heeft een ruim assortiment brede schacht laarzen die verkrijgbaar zijn in schoenmaat 42. De laarzen komen uit het assortiment van verschillende topmerken, waardoor zij een uitstekend loop- en draagcomfort hebben. Door de kuitmaatcalculator te gebruiken ziet u direct welke laarzen geschikt zijn voor uw kuiten en enkels. Dit maakt het vinden van stijlvolle laarzen, die aansluiten op uw wensen en behoeften een stuk makkelijker. Bestellingen worden altijd gratis geleverd en mocht de laars onverhoopt niet passen kunt u deze altijd gratis retourneren.

Laarzen maat 42

Het kan soms best lastig zijn om goede laarzen te vinden voor vrouwen met een bredere of juist smallere kuit. Bij Laarzenwinkel is er een selectie samengesteld van verschillende laarzen met een wijde en smallere schacht zodat er voor iedere kuit een passende laars is. U kunt uw kuitmaat meten door de calculator te gebruiken zodat u zeker weet dat u een laars heeft die passend is. De laarzen verschillen erg van model en kleuren. Ontdek het nu zelf door een kijkje te nemen op onze pagina en de juiste laars te kiezen uit het ruime assortiment.