Kuitmaat opmeten

Kuitwijdte meten

Bij de productie van deze laarzen is rekening gehouden met eventuele extra belasting op de hak. De hakken zijn daardoor extra sterk gemaakt waardoor deze niet kunnen afbreken.

Om uw gewenste laarzen zo snel mogelijk te kunnen vinden in de juiste maat, is het aan te raden om uw kuitmaat op te meten. Dit doet u gemakkelijk door de kuit op het breedste punt op te meten met een meetlint. Hierbij laat u geen ruimte over tussen uw kuit en het meetlint. Heeft u twee verschillende maten? Neem de grootste kuitomvang als uitgangspunt bij uw zoektocht. Wanneer u de kuitomvang vervolgens invult met uw schoenmaat in onze kuitwijdte calculator, zult u uw kuitmaat te zien krijgen.

Waar moet u nog meer op letten bij het meten?

Wanneer u de wijdte van uw kuiten gaat meten, is het ook belangrijk met om rekening te houden met de hoogte van de door u gewenste hak. Wanneer u hakken draagt vervormt de kuit namelijk op een dusdanige manier wanneer de hiel omhoog komt, dat de kuidwijdte af kan wijken. Zorg er daarom voor dat u bij het meten van de kuidwijdte een vergelijkbare verhoging onder de voet plaatst.

De brede schacht laarzen met hak op Laarzenwinkel zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen, zodat er voor iedereen wel wat naar wens bij zit. Hieronder kunt u het volledige assortiment laarzen met brede schacht bekijken, om zo een mooi model voor uw schoenengarderobe te vinden.

Brede schacht laarzen met hak