Schoenmaat
Materiaal
Voetbreedte
i
Kleur
Merk
Kuitmaat
Serie
Voering
Minimale kuitomtrek (cm)
Maximale kuitomtrek (cm)
Schachthoogte (cm)
Hakhoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Laarzen Smalle Schacht

Bekijk en vergelijk ons aanbod laarzen met een smalle schacht van het kwaliteitsmerk JJ Footwear of Custom Made en bestel deze voordelig online. Als u nog niet precies weet wat uw kuitmaat is, dan kunt u dit gemakkelijk hieronder berekenen door gebruik te maken van onze Kuitwijdte Calculator. Deze is speciaal ontwikkeld om het de bezoekers van Laarzenwinkel zo gemakkelijk mogelijk te maken om de juiste maat te selecteren. Voor meer informatie kunt u uw muis op de blauwe informatietekens houden of bekijk onze speciale adviespagina. Klik op onderstaande smalle schacht laarzen voor meer informatie over het product en om deze direct eenvoudig te bestellen.

Ontdek uw persoonlijke aanbod

Kies hier uw schoenmaat

Instructies kuitmaat opmeten

  • Meet met een meetlint de omtrek van uw kuit op het breedste punt.
  • Laat geen ruimte over tussen uw kuit en het meetlint.
  • Meet beide kuiten en gebruik de maat van de breedste kuitomvang.

Smalle Schacht Laarzen

Op Laarzenwinkel.com vindt u een grote collectie smalle schacht laarzen. Dankzij de unieke combinatie van kwaliteitsmerken voor een zeer goede prijs, vindt u hier altijd uw ideale laars voor uw smalle kuiten. Naast laarzen met een smalle schacht, vindt u op deze pagina ook laarzen met een normale schacht. Voor alle laarzen is er de mogelijkheid om achteraf te betalen. Zo kunt u de laars thuis op uw gemak passen, mocht deze onverhoopt niet goed zijn kunt u de laarzen met een smalle schacht kosteloos weer retourneren. In het assortiment kunt u van alles vinden, zodat er voor een ieder de juiste laars tussen zit. Als u op zoek bent naar specifieke laarzen, bijvoorbeeld een smalle schacht met hak, hoge laarzen met een smalle schacht of een zwarte smalle schacht laars, dan kunt u gebruik maken van de filters of natuurlijk rustig het gehele assortiment bekijken!

Laarzen met een smalle schacht X/S

De dames laarzen in dit assortiment hebben een smalle schacht, dit betekent dat de laarzen naast de gebruikelijke schoenmaat ook een kuitmaat XS of S hebben. Deze maat is essentieel voor het kiezen van laarzen die u goed passen. Hoe beter de laarzen passen, hoe beter uw loopcomfort. Aan de hand van de filters kunt u makkelijk de laarzen filteren op kuitmaat, maar ook op bijvoorbeeld laarzen met hak. Ontdek het nu zelf!