Materiaal
Voetbreedte
i
Kleur
Merk
Kuitmaat
Serie
Zool
Voetbed
Voering
Minimale kuitomtrek (cm)
Maximale kuitomtrek (cm)
Schachthoogte (cm)
Hakhoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Brede schacht laarzen maat 41

Onderstaande wijde schacht laarzen zijn verkrijgbaar in maat 41. Deze dameslaarzen hebben naast een schoenmaat ook een unieke kuitmaat waardoor ze een perfect pasvorm hebben. Mocht u nog niet weten wat uw kuitmaat is dan kunt u gebruik maken van de handige kuitwijdtecalculator. Deze calculator berekent uw kuitmaat, waardoor u gelijk kunt zien welke laarzen in uw maat verkrijgbaar zijn. Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie en om direct uw laarzen in schoenmaat 41 online te bestellen.
Ontdek uw persoonlijke aanbod

Kies hier uw schoenmaat

Instructies kuitmaat opmeten

  • Meet met een meetlint de omtrek van uw kuit op het breedste punt.
  • Laat geen ruimte over tussen uw kuit en het meetlint.
  • Meet beide kuiten en gebruik de maat van de breedste kuitomvang.

Wijde schacht laarzen schoenmaat 41

Laarzenwinkel heeft een ruim assortiment brede schacht laarzen die verkrijgbaar zijn in schoenmaat 41. De laarzen worden gemaakt door verschillende topmerken, waardoor zij van uitstekende kwaliteit zijn. Door de kuitmaatcalculator te gebruiken ziet u direct welke laarzen geschikt zijn voor uw kuiten en enkels. Hierdoor vindt u altijd stijlvolle laarzen die perfect aansluiten op uw wensen en behoeften. De hoge kwaliteit van de laarzen zorgt ervoor dat u altijd prettig zal lopen op de laarzen van de Laarzenwinkel. Bestellingen worden altijd gratis geleverd en mocht de laars onverhoopt niet passen kunt u deze altijd gratis retourneren.

Laarzen maat 41

Bij Laarzenwinkel vindt u fijne laarzen in verschillende maten die al beginnen bij maat 37 en lopen tot 44. U vindt onder andere laarzen van topmerken als Jilsen en JJ Footwear. Deze laarzen zijn gemaakt van hoge kwaliteit waardoor ze jarenlang mee gaan en u hier lang plezier van heeft. Als u niet zeker bent van uw maat kunt u dit bereken op de hoofdpagina van onze site. Hierdoor weet u precies wat passend is bij uw kuit en voet en loopt u minder risico dat u laarzen koopt die niet passen. Mocht het echter voorkomen dat de laarzen toch niet helemaal naar wens zijn, geen probleem! U kunt altijd gratis retourneren.