Materiaal
Kleur
Schoenverzorging
Geschikt voor
Prijs
Levertijd

Collonil

alle producten van Collonil

Collonil is een wereldwijd premiummerk op het gebied van schoenverzorging. Voor elk materiaal heeft Collonil het juiste verzorgingsproduct. Of u nu wilt beschermen, verzorgen, reinigen of kleuren, Collonil heeft de juiste producten hiervoor in haar assortiment. U kunt de handige filters gebruiken om zo de schoenverzorging die u nodig heeft te vinden.

Verzorgingsproducten Collonil

Houdt uw schoenen langer mooi door deze voor gebruik te behandelen met één van de producten van het kwaliteitsmerk Collonil. U kunt alvorens het gebruik uw schoenen insprayen met een vocht - en of waterafstotende spray. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende waxen of lotions om het leer te voeden zodat het mooi soepel blijft. Hierdoor zal u de kwaliteit van uw schoenen behouden, waardoor u langer gebruik kunt maken van uw favoriete paar.

Collonil Nanopro

Deze kleurloze Nanospray van Collonil is een van de populairste producten voor het herstel en de bescherming van schoenen. Het innovatieve product kan worden gebruikt op gladleer, nubuck, suède en textiel. Hierdoor behoudt u de kwaliteit van uw favoriete paar schoenen en kunt u deze langer gebruiken. Om meer informatie te vinden of om de Collonil Nanospray direct te bestellen kunt u hierboven op het bijbehorende product klikken.

Schoenpoets Collonil

De schoenpoets producten van Collonil zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Voor iedere kleur schoen is wel een geschikt potje schoenpoets van Collonil te vinden. Het merk heeft jarenlange ervaring en expertise in de wereld van schoenverzorgingsproducten en staat garant voor de kwaliteit van zijn producten. Heeft u nog een potje nodig? Bekijk dan deze pagina en wacht niet te lang met bestellen!