Materiaal
Voetbreedte
i
Kleur
Merk
Kuitmaat
Serie
Zool
Voetbed
Voering
Minimale kuitomtrek (cm)
Maximale kuitomtrek (cm)
Schachthoogte (cm)
Hakhoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Brede schacht laarzen maat 38

Onderstaande wijde schacht laarzen zijn verkrijgbaar in maat 38. Deze dameslaarzen hebben naast een schoenmaat ook een unieke kuitmaat waardoor ze een perfect pasvorm hebben. Door de handige filter te gebruiken kunt u selecteren op merk, kuitmaat of kleur. Wanneer u nog niet zeker weet wat uw kuitmaat is kunt u de kuitwijdtecalculator gebruiken. Nadat u deze calculator gebruikt heeft ziet u direct welke laarzen geschikt zijn voor uw kuitmaat. Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie en om direct uw laarzen in schoenmaat 38 online te bestellen.
Ontdek uw persoonlijke aanbod

Kies hier uw schoenmaat

Instructies kuitmaat opmeten

  • Meet met een meetlint de omtrek van uw kuit op het breedste punt.
  • Laat geen ruimte over tussen uw kuit en het meetlint.
  • Meet beide kuiten en gebruik de maat van de breedste kuitomvang.

Wijde schacht laarzen schoenmaat 38

Laarzenwinkel heeft een ruim assortiment brede schacht laarzen die verkrijgbaar zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. De laarzen komen uit het assortiment van verschillende topmerken en zijn in maat 38 verkrijgbaar. Door de kuitmaatcalculator te gebruiken ziet u direct welke laarzen geschikt zijn voor uw kuiten en enkels. Hierdoor vindt u altijd stijlvolle laarzen die perfect aansluiten op uw wensen en behoeften. door de handige filters te gebruiken kunt u selecteren op kleur en merk. Heeft u uw favoriete laars gevonden? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie, of bestel de laars gelijk!

Laarzen maat 38

Als u op zoek bent naar laarzen met een brede schacht bent u bij Laarzenwinkel aan het juiste adres. Bij Laarzenwinkel vindt u verschillende laarzen van topmerken als JJ Footwear en Jilsen. De laarzen zijn gemaakt van goede kwaliteit waardoor ze jarenlang meegaan en u er heel veel plezier van beleefd. Door de unieke kuitmaat past de laars perfect om uw voet en kuit heen. Wanneer u niet zeker bent over de maat kunt u altijd de kuitwijdtecalculator gebruiken, door deze calculator te gebruiken ziet u meteen welke het best bij u past.