Persoonlijk aanbod

Op Laarzenwinkel vindt u een ruim aanbod kuitlaarzen voor uiteenlopende maten. In tegenstelling tot veel andere winkels hebben wij voor iedere kuit een passende laars! Omdat wij de dameslaarzen niet alleen in diverse schoenmaten indelen maar ook in diverse kuitwijdtes. Om de juiste maat laars te vinden gebruikt u onze handige calculator. Vul simpelweg uw schoenmaat en kuitomtrek in en u ziet direct welke laarzen allemaal perfect zullen passen!
Ontdek uw persoonlijke aanbod

Kies hier uw schoenmaat

Instructies kuitmaat opmeten

  • Meet met een meetlint de omtrek van uw kuit op het breedste punt.
  • Laat geen ruimte over tussen uw kuit en het meetlint.
  • Meet beide kuiten en gebruik de maat van de breedste kuitomvang.
Schoenmaat
Materiaal
Voetbreedte
i
Kleur
Merk
Kuitmaat
Serie
Zool
Voetbed
Voering
Minimale kuitomtrek (cm)
Maximale kuitomtrek (cm)
Schachthoogte (cm)
Hakhoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Brede schacht laarzen

De brede schacht laarzen gaan dus in principe om de schachtwijdte, en zijn beschikbaar in vele verschillende schoenmaten. Door de praktische tool te gebruiken ziet u altijd direct welke beschikbare laarzen u zullen passen op dit moment, maar het is natuurlijk ook mogelijk om alle brede schacht laarzen te bekijken. Daarvoor klinkt u simpelweg op de blauwe titel hierboven.

Smalle schacht laarzen

Natuurlijk kan het ook goed zijn dat u een smalle schacht nodig blijkt te hebben. Daarbij is het, net zoals bij de brede schacht, essentieel dat het mooi aansluit op uw kuit en goed staat. Om die reden is het advies om de tool te gebruiken, maar mocht u alle smalle schacht laarzen willen bekijken, dan kan dat natuurlijk opnieuw door hierboven op de blauwe link te klikken!