Schoenmaat
Materiaal
Voetbreedte
i
Kleur
Merk
Kuitmaat
Serie
Zool
Voetbed
Voering
Minimale kuitomtrek (cm)
Maximale kuitomtrek (cm)
Schachthoogte (cm)
Hakhoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Laarzen Brede Schacht

Bekijk hier een groot aanbod laarzen met een brede schachtwijdte van de Nederlandse kwaliteitsmerken JJ Footwear, Jilsen en Boots Amsterdam. Deze merken hebben zich volledig gespecialiseerd in dameslaarzen met een brede schacht. U kunt in het menu of in de filters uw kuitmaat selecteren om het gehele assortiment te zien dat geschikt is voor uw benen. Als u nog niet weet wat uw kuitmaat is dan kunt u dit gemakkelijk berekenen door gebruik te maken van onze kuitwijdte calculator, voor meer informatie over uw kuitmaat klik hier. Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over de specifieke laars en om direct uw brede schacht laarzen online te bestellen.

Ontdek uw persoonlijke aanbod

Kies hier uw schoenmaat

Instructies kuitmaat opmeten

  • Meet met een meetlint de omtrek van uw kuit op het breedste punt.
  • Laat geen ruimte over tussen uw kuit en het meetlint.
  • Meet beide kuiten en gebruik de maat van de breedste kuitomvang.

Brede Schacht Laarzen

Laarzenwinkel.com heeft in samenwerking met verschillende kwaliteitsmerken de grootste collectie laarzen met brede schacht van Nederland samengesteld. Naast de kuitmaat is uiteraard ook de normale schoenmaat cruciaal voor een goede pasvorm. Bekijk het matenoverzicht van alle brede schacht laarzen en zie welke laarzen er in uw schoenmaat verkrijgbaar zijn. Uiteraard kunt u bij ons achteraf betalen en worden de laarzen geheel kosteloos naar u opgestuurd. Mochten de laarzen onverhoopt niet goed passen, dan kunt u ze ook weer kosteloos retourneren, waardoor u geen enkel risico loopt. Voor de kuitmaat XXL hebben wij ook een speciale pagina welke u kunt bekijken. De beste brede schacht laarzen voor brede kuiten en enkels vindt u gemakkelijk bij Laarzenwinkel. Als u op zoek bent naar brede schacht laarzen met een hak kunt u de hoogte zelf bepalen in de desbetreffende filter!

Hoge laarzen brede schacht

Bent u nog op zoek naar een prachtig paar hoge laarzen met een brede schacht? Dan ben u bij Laarzenwinkel aan het juiste adres! In ons assortiment worden enkel laarzen aangeboden van toonaangevende merken die garant staan voor de kwaliteit van hun producten. Het assortiment is zeer ruim, waardoor er voor vrijwel iedereen een geschikt paar laarzen te vinden is. Heeft u specifieke wensen? Maak dan gebruik van de filters om uw zoekresultaten te verkleinen. De laarzen zijn van de beste merken, ontdek het assortiment nu zelf!

Zwarte laarzen brede schacht

Een goede laars is essentieel om fijn te kunnen lopen. Bij Laarzenwinkel vindt u een samenwerking met verschillende kwaliteitsmerken waardoor we veel laarzen met een brede schacht verkopen. Een zwarte laars is altijd een fijn item om in uw kast te hebben omdat het makkelijk te combineren is met verschillende items. Daarom bieden wij ook zwarte laarzen met een brede schacht aan omdat elke voet anders is. Bekijk het assortiment en ontdek de laarzen met brede schachten.