Type Laars
Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Aigle

alle producten van AigleDe regenlaarzen van het traditionele kwaliteitsmerk Aigle worden tot vandaag de dag allemaal met de hand geproduceerd in Frankrijk. Hierdoor is geen enkele Aigle regenlaars hetzelfde. Dit unieke productieproces wordt gecombineeerd met hoogwaardig natuurrubber, waardoor de laarzen van hoge kwaliteit zijn. Een ander voordeel van deze combinatie is dat de laarzen erg fijn lopen. De Aigle laarzen uit onze collectie hebben een verstelbare schacht, waardoor deze geschikt zijn voor mensen met vollere kuiten. U kunt op de onderstaande foto's klikken voor meer informatie of om uw favoriet gelijk te bestellen.

Aigle Laarzen

Aigle is een Frans footwear en textiel bedrijf dat in 1853 is opgericht. De focus van dit merk ligt voornamelijk op regenjassen en regenlaarzen. Jaarlijks produceert Aigle meer dan 10.000 laarzen van zeer hoge kwaliteit. De laarzen worden voornamelijk gemaakt van natuurrubber, wat een erg duurzaam product is. Daarnaast worden veel van de producten van Aigle gerecycled, waardoor er minder verspild wordt. Met Aigle regenlaarzen komt u comfortabel en droog de herfst- en wintermaanden door!

Aigle laarzen brede schacht

Het Franse merk Aigle valt goed in de smaak met zijn laarzen voor vrouwen met brede kuiten. Zoals hierboven al aangegeven maakt het merk meer dan 10.000 laarzen van zeer hoge kwaliteit per jaar. De laarzen kunnen voornamelijk onder het type regenlaars geschaard worden en zijn enorm populair tijdens wandelen in sompige gebieden of het uitlaten van de hond. Neem een kijkje op deze pagina en vind de perfecte laars voor aan uw voet.