Schoenmaat
Materiaal
Voetbreedte
i
Kleur
Kuitmaat
Serie
Voetbed
Minimale kuitomtrek (cm)
Maximale kuitomtrek (cm)
Schachthoogte (cm)
Hakhoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

JilsenJilsen is het luxe kwaliteitsmerk van Head over Heels dat volledig is gespecialiseerd in wijde schacht laarzen. Alle laarzen van Jilsen zijn gemaakt van 100% kalfsleer en zijn ook met dit leer gevoerd. Hiermee onderscheiden de laarzen van Jilsen zich van de laarzen van andere merken. Door ieder jaar met een nieuwe collectie te komen blijft Jilsen meegaan met de laatste modetrends. Wilt u zelf het uitstekende comfort van de Jilsen laarzen testen? Druk dan op één van de afbeelingen op deze pagina voor meer informatie over uw favoriete laars, of bestel deze gelijk.
Ontdek uw persoonlijke aanbod

Kies hier uw schoenmaat

Instructies kuitmaat opmeten

  • Meet met een meetlint de omtrek van uw kuit op het breedste punt.
  • Laat geen ruimte over tussen uw kuit en het meetlint.
  • Meet beide kuiten en gebruik de maat van de breedste kuitomvang.

Jilsen laarzen met een brede schacht

Jilsen is een jong merk dat is ontstaan uit de Head over Heels Walkers collectie. Jilsen is het Nederlandse topmerk als het aankomt op laarzen met een brede schacht. Op deze pagina vindt u zeer stijlvolle laarzen, die in meerdere maten te krijgen zijn. Bovenaan de pagina vindt u de handige kuitmaatcalculator, waarmee u uw eigen kuitmaat kunt berekenen. Hierdoor vindt u door gebruik te maken van de kuitmaatcalculator en de handige filters eenvoudig de laarzen waar u naar opzoek bent. Het ruime assortiment Jilsen laarzen omvat verschillende populaire modellen, waaronder de Jilsen Antara, Jilsen Denise en Jilsen Ilse. Lees hier meer achtergrond informatie over het merk Jilsen.

Jilsen laarzen

Het merk Jilsen biedt u de mooiste laarzen met diverse kuitwijdtes, dit maakt het Nederlandse merk uniek. De pasvormen van de laarzen worden in verschillende maten aangeboden, omdat geen enkele voet of kuit hetzelfde is. Elk seizoen brengt het merk nieuwe modellen uit die zeer modieus zijn. Kwaliteit staat bij het merk Jilsen voorop. Alle laarzen worden daarom gemaakt van hoogwaardig leer. De laarzen van Jilsen bieden u kwaliteit en comfort.