Alles over Jilsen

Jilsen

Top kwaliteit brede schacht laarzen

De laarzen van Jilsen zijn uniek in zijn soort. De laarzen hebben namelijk niet alleen een brede schacht, maar zijn ook nog eens gemaakt van eersteklas kalfsleer. Jilsen is onderdeel van het modebedrijf Ron Henze, dat haar oorsprong vindt in het Friese plaatsje Lemmer.

Jilsen past haar laarzen zodanig aan, dat deze niet alleen breder zijn bij de kuit, maar ook bij de voet en enkel. Hierdoor zijn de laarzen ideaal voor vrouwen met vollere kuiten. Doordat er enkel gebruik wordt gemaakt van het allerbeste kalfsleer blijven de laarzen lange tijd de mooie uitstraling behouden en bieden deze meer dan voldoende stevigheid en ondersteuning.

De laarzen van Jilzen stralen stijl en klasse uit en kunnen dan ook prachtig worden gecombineerd met diverse kledingstukken. Draag ze bijvoorbeeld met een nette broek of onder een mooi jurkje. De laarzen zijn tevens van binnen gevoerd, waardoor deze ook heerlijk warm zijn om te dragen tijdens de koude winterdagen. Benieuwd naar wat Jilsen u kan bieden? Bekijk hier de complete Jilsen collectie.

Wat kan Jilsen u bieden?

Gemiddelde schacht

Jilsen heeft een mooie collectie laarzen met een gemiddelde schacht opgenomen in haar collectie. Deze collectie bestaat uit laarzen met kuitmaat M/L. Kies uit diverse kleuren en modellen en gebruik de filters om in een oogopslag uw ideale laars te vinden.


Brede Schacht

Jilsen focust zich met name op het ontwerp van laarzen met een brede schacht en dit is duidelijk terug te zien in de uitgebreide collectie XL en XXL laarzen van dit merk. Dankzij de vele modellen en kleuren zit er voor ieder wel wat wils bij en heeft u de mogelijkheid de laarzen precies af te stemmen op uw garderobe.

Extra brede schacht

De extra brede schacht collectie van Jilsen is ideaal voor vrouwen die zich niet willen laten beperken door de bredere kuitmaat en die graag stijlvol voor de dag willen komen. Deze collectie bestaat uit laarzen met chique prints of juist stoere boots, waarmee u heerlijk warm en beschermd het herfst- en winterseizoen door kunt komen.

Een greep uit de Jilsen collectie: