Materiaal
Voetbreedte
i
Kleur
Merk
Kuitmaat
Serie
Zool
Voetbed
Voering
Minimale kuitomtrek (cm)
Maximale kuitomtrek (cm)
Schachthoogte (cm)
Hakhoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Brede schacht laarzen maat 43

Onderstaande wijde schacht laarzen zijn verkrijgbaar in maat 43. Deze dameslaarzen hebben naast een schoenmaat ook een unieke kuitmaat waardoor ze een perfect pasvorm hebben. U kunt de filter aan de linkerkant gebruiken om op merk, kuitmaat of kleur te selecteren. Indien u nog niet weet wat uw kuitmaat is kunt u de kuitwijdtecalculator gebruiken. Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie en om direct uw laarzen in schoenmaat 43 online te bestellen.
Ontdek uw persoonlijke aanbod

Kies hier uw schoenmaat

Instructies kuitmaat opmeten

  • Meet met een meetlint de omtrek van uw kuit op het breedste punt.
  • Laat geen ruimte over tussen uw kuit en het meetlint.
  • Meet beide kuiten en gebruik de maat van de breedste kuitomvang.

Wijde schacht laarzen schoenmaat 43

Laarzenwinkel heeft een ruim assortiment brede schacht laarzen die verkrijgbaar zijn in schoenmaat 43. De laarzen komen uit het assortiment van verschillende topmerken, waardoor zij een uitstekend loop- en draagcomfort hebben. Door de kuitmaatcalculator te gebruiken ziet u direct welke laarzen geschikt zijn voor uw kuiten en enkels. Dit maakt het vinden van stijlvolle laarzen, die aansluiten op uw wensen en behoeften een stuk makkelijker. Bestellingen worden altijd gratis geleverd en mocht de laars onverhoopt niet passen kunt u deze altijd gratis retourneren.

Laarzen maat 43

Ook in maat 43 bieden wij een ruim assortiment aan laarzen. De laarzen komen van verschillende topmerken waardoor zowel het voetbed als het draagcomfort erg comfortabel is. Door middel van de kuit calculator kunt u de best aansluitende laars kiezen. Wanneer de laars toch niet helemaal naar wens is is dat zeker geen probleem. U kunt bij ons namelijk gratis retourneren en voor een andere laars kiezen. Bekijk het assortiment op onze website.