Type Laars
Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd

Nokian

alle producten van Nokian

Nokian is een Fins merk dat hoge kwaliteit regenlaarzen maakt. De collectie bestaat uit hippe regenlaarzen voor normaal gebruik tot stevige outdoor laarzen. De verschillende modellen zijn voorzien van een thermo voering, waardoor deze regenlaarzen ook als snowboots te gebruiken zijn. Onderstaande modellen zijn relatief breed op het hoogste punt waardoor deze geschikt zijn als wijde schacht regenlaarzen.

Nokian Footwear

Nokian Footwear is een Finse fabrikant van laarzen en is onderdeel van het bedrijf Berner. Het merk bestaat al sinds 1898, en is een lange tijd onderdeel geweest van het bekende telefoonmerk Nokia. Uiteindelijk is het merk Nokian, zoals het vandaag de dag is, opgericht in 1990 in het plaatsje Nokia. Het retro design van de Nokian laarzen maakt ze zo uniek. Door de uitstekende kwaliteit zijn de Nokian laarzen ook te gebruiken als snowboots en u vindt ontwerpen voor zowel dames als heren in ons assortiment.

Nokian laarzen

Bent u ook dolgraag op zoek naar avontuur in de natuur? Dan zult u het vast en zeker ook geweldig vinden om door de bossen en uitdagende terreinen te trekken. Bij deze activiteiten zijn echter wel een goed paar laarzen vereist. Wat dacht u van een goed paar Nokian laarzen? De laarzen van dit Finse topmerk zijn speciaal ontworpen voor Scandinavische condities en bieden alle kwaliteiten aan die uw avonturen zo goed als mogelijk ondersteunen.