Schoenmaat
Materiaal
Voetbreedte
i
Kleur
Merk
Kuitmaat
Serie
Zool
Voetbed
Voering
Minimale kuitomtrek (cm)
Maximale kuitomtrek (cm)
Schachthoogte (cm)
Hakhoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Brede Damesschoenen

Op deze pagina vindt u verschillende brede damesschoenen die komen uit de collecties van verschillende topmerken. Zo vindt u in ons assortiment onder andere schoenen van JJ Footwear, Boots Amsterdam en Jilsen. Deze merken staan bekend om hun bredere schoenen van topkwaliteit. Hierdoor vindt u, ook als u bredere voeten heeft, in ons assortiment altijd stijlvolle schoenen die passen bij uw favoriete outfits. De uitstekende materialen van de schoenen zorgen voor een hoog loop- en draagcomfort, waardoor u onbezorgd en zonder pijntjes kunt blijven wandelen.

Brede schoenen dames Wijdte K

Bovenstaande damesschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtematen en hebben allemaal een uitneembaar voetbed. De normale breedtemaat is voetbreedte G, iets bredere voeten hebben maat H en de breedste maat is K. De merken uit ons assortiment hebben zich volledig gespecialiseerd in modieuze laarzen met een brede schacht en brede damesschoenen brede. U kunt onze voetbreedte calculator gebruiken als u nog niet weet hoe breed uw voeten zijn. Hierdoor vindt u eenvoudig welke maat schoenen of laarzen u nodig heeft.

Brede schoenen dames

Op het gebied van brede schoenen voor dames heeft Laarzenwinkel altijd het perfecte aanbod die naadloos aansluit op uw vraag. U kunt hier terecht als u op zoek bent naar brede schoenen van top kwaliteit. De brede schoenen zijn te verkrijgen in veel verschillende kleuren en is er altijd een model die uitstekend aansluit om uw voeten. In ons assortiment vindt u modieuze schoenen terug die vooruit lopen op de huidige trends. Daarnaast zijn de schoenen makkelijk te combineren en hebben ze een stijlvolle uitstraling. Bent u al lang op zoek naar speciaal ontworpen schoenen voor dames? Wacht dan niet langer en kijk in ons assortiment voor de schoenen die het beste bij u passen!