Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Sneakers

Laarzenwinkel heeft een breed assortiment aan sneakers voor verschillende voettypen. De sneakers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, designs en pasvormen om optimaal comfort te kunnen verzekeren. Naast het hoge comfort gehalte kunt u door de verschillende designs de sneaker kiezen die het beste bij u past. Dus bent u opzoek naar een nieuwe hippe en stijlvolle sneaker met veters of misschien wel met een ritssluiting? Dan bent u aan het goede adres!

Brede dames sneakers

Ook wanneer u een breder voettype heeft, heeft laarzenwinkel een mooi assortiment aan sneakers voor u. De sneakers zij verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren waardoor u zelfs met een bredere voet keuze heeft uit verschillende stijlvolle sneakers waarmee u uw outfit helemaal afmaakt!

Breedte maat schoenen

De Sneakers van Laarzenwinkel zijn verkrijgbaar in verschillende breedte maten, de maten worden aangegeven met letters. F is geschikt voor smalle voeten, G voor de gemiddelde voet, G+ voor iets bredere voeten dan gemiddeld, H voor de bredere voet en J voor de breedste voeten.