Materiaal
Voetbreedte
i
Kleur
Merk
Kuitmaat
Serie
Zool
Voetbed
Voering
Minimale kuitomtrek (cm)
Maximale kuitomtrek (cm)
Schachthoogte (cm)
Hakhoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Brede schacht laarzen maat 40

Onderstaande wijde schacht laarzen zijn verkrijgbaar in maat 40. Deze dameslaarzen hebben naast een schoenmaat ook een unieke kuitmaat waardoor ze een perfect pasvorm hebben. U kunt de filter gebruiken om op merk, kuitmaat of kleur te selecteren. Mocht u nog niet weten wat uw kuitmaat is dan kunt u gebruik maken van de handige kuitwijdtecalculator. Deze calculator berekent uw kuitmaat, waardoor u gelijk kunt zien welke laarzen in uw maat verkrijgbaar zijn. Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie en om direct uw laarzen in schoenmaat 40 online te bestellen.
Ontdek uw persoonlijke aanbod

Kies hier uw schoenmaat

Instructies kuitmaat opmeten

  • Meet met een meetlint de omtrek van uw kuit op het breedste punt.
  • Laat geen ruimte over tussen uw kuit en het meetlint.
  • Meet beide kuiten en gebruik de maat van de breedste kuitomvang.

Wijde schacht laarzen schoenmaat 40

Laarzenwinkel heeft een ruim assortiment brede schacht laarzen die verkrijgbaar zijn in schoenmaat 40. De laarzen komen uit het assortiment van verschillende topmerken en zijn hierdoor van uitstekende kwaliteit. Door de kuitmaatcalculator te gebruiken ziet u direct welke laarzen geschikt zijn voor u. Hierdoor vindt u altijd stijlvolle laarzen die perfect aansluiten op uw wensen en behoeften. De hoge kwaliteit van de laarzen zorgt voor een prettig loopcomfort, waardoor altijd lekker loopt op de laarzen van de Laarzenwinkel. Bestellingen worden altijd gratis geleverd en mocht de laars onverhoopt niet passen kunt u deze altijd gratis retourneren.

Laarzen maat 40

Als u op zoek bent naar laarzen met een brede schacht bent u bij Laarzenwinkel aan het juiste adres. Bij Laarzenwinkel vindt u verschillende laarzen van topmerken als JJ Footwear en Jilsen en op deze pagina vindt u uitsluitend laarzen in maat 40. De laarzen zijn gemaakt van goede kwaliteit waardoor ze jarenlang meegaan en u er heel veel plezier van beleefd. Door de unieke kuitmaat past de laars perfect om uw voet en kuit heen. Wanneer u niet zeker bent over de maat kunt u altijd de kuitwijdtecalculator gebruiken, door deze calculator te gebruiken ziet u meteen welke het best bij u past.