Materiaal
Voetbreedte
i
Kleur
Merk
Kuitmaat
Serie
Zool
Voetbed
Voering
Minimale kuitomtrek (cm)
Maximale kuitomtrek (cm)
Schachthoogte (cm)
Hakhoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Brede schacht laarzen maat 37

Onderstaande wijde schacht laarzen zijn verkrijgbaar in maat 37. Deze dameslaarzen hebben naast een schoenmaat ook een unieke kuitmaat waardoor ze een perfect pasvorm hebben. U kunt de filter gebruiken om op merk, kuitmaat of kleur te selecteren. Indien u nog niet weet wat uw kuitmaat is kunt u de kuitwijdtecalculator gebruiken. Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie of om direct uw favoriete laarzen in schoenmaat 37 online te bestellen.
Ontdek uw persoonlijke aanbod

Kies hier uw schoenmaat

Instructies kuitmaat opmeten

  • Meet met een meetlint de omtrek van uw kuit op het breedste punt.
  • Laat geen ruimte over tussen uw kuit en het meetlint.
  • Meet beide kuiten en gebruik de maat van de breedste kuitomvang.

Wijde schacht laarzen schoenmaat 37

Laarzenwinkel heeft een ruim assortiment brede schacht laarzen die verkrijgbaar zijn in schoenmaat 37. Bovenstaande laarzen van de merken JJ Footwear en Jilsen zijn in deze maat verkrijgbaar. Door gebruik te maken van de kuitwijdtecalculator en de handige filters, vindt u gelijk de laarzen in maat 37 die perfect bij u passen. De laarzen worden altijd kosteloos naar u toegestuurd en indien ze onverhoopt niet goed passen kunt u ze ook kosteloos weer retour sturen.

Laarzen maat 37

Bij Laarzenwinkel vindt u fijne laarzen in verschillende maten die al beginnen bij maat 37. De laarzen die u in deze maat vindt zijn afkomstig van Jilsen en JJ Footwear. Deze laarzen zijn gemaakt van hoge kwaliteit waardoor ze jarenlang mee gaan en u hier lang plezier van heeft. Als u niet zeker bent van uw maat kunt u dit bereken op de hoofdpagina van onze site. Hierdoor weet u precies wat passend is bij uw kuit en voet en loopt u minder risico dat u laarzen koopt die niet passen. Mocht het echter voorkomen dat de laarzen toch niet helemaal naar wens zijn, geen probleem! U kunt altijd gratis retourneren.