Materiaal
Voetbreedte
i
Kleur
Merk
Kuitmaat
Serie
Zool
Voetbed
Voering
Minimale kuitomtrek (cm)
Maximale kuitomtrek (cm)
Schachthoogte (cm)
Hakhoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Brede schacht laarzen maat 36

Onderstaande wijde schacht laarzen zijn verkrijgbaar in maat 36. Deze dameslaarzen hebben naast een schoenmaat ook een unieke kuitmaat waardoor ze een perfect pasvorm hebben. U kunt de filter gebruiken om op merk, kuitmaat of kleur te selecteren. Indien u nog niet weet wat uw kuitmaat is kunt u de kuitwijdtecalculator gebruiken. Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie en om direct uw laarzen in schoenmaat 36 online te bestellen.
Ontdek uw persoonlijke aanbod

Kies hier uw schoenmaat

Instructies kuitmaat opmeten

  • Meet met een meetlint de omtrek van uw kuit op het breedste punt.
  • Laat geen ruimte over tussen uw kuit en het meetlint.
  • Meet beide kuiten en gebruik de maat van de breedste kuitomvang.

Wijde schacht laarzen schoenmaat 36

Laarzenwinkel heeft een ruim assortiment brede schacht laarzen die verkrijgbaar zijn in schoenmaat 36. Bovenstaande laarzen van de merken JJ Footwear en Jilsen zijn in deze maat verkrijgbaar. Deze merken staan bekend om de laarzen van hoge kwaliteit, met een uitstekende pasvorm. Bij de Laazenwinkel bent u altijd verzekerd van topkwaliteit laarzen en gratis verzending. Mochten de laarzen toch niet passen, dan kunt u deze altijd gratis retourneren, waardoor u geen risico loopt.

Laarzen maat 36

Bij Laarzenwinkel vindt u een ruim assortiment aan laarzen die beginnen bij maat 36. De laarzen die u in deze maat vindt zijn afkomstig van JJ Footwear en Jilsen. Deze laarzen zijn gemaakt van hoge kwaliteit waardoor ze jarenlang mee gaan en u hier lang plezier van heeft. Op onze site kunt u precies uw kuitbreedte meten waardoor u zeker weet dat de laars passend is bij uw voet en kuit. Mocht het echter voorkomen dat de laarzen toch niet helemaal naar wens zijn, geen probleem! U kunt altijd gratis retourneren.