Materiaal
Voetbreedte
i
Kleur
Merk
Kuitmaat
Serie
Zool
Voetbed
Voering
Minimale kuitomtrek (cm)
Maximale kuitomtrek (cm)
Schachthoogte (cm)
Hakhoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Brede schacht laarzen maat 39

Onderstaande wijde schacht laarzen zijn verkrijgbaar in maat 39. Deze dameslaarzen hebben naast een schoenmaat ook een unieke kuitmaat waardoor ze een perfect pasvorm hebben. U kunt de filter gebruiken om op merk, kuitmaat of kleur te selecteren. Indien u nog niet weet wat uw kuitmaat is kunt u de kuitwijdtecalculator gebruiken. Deze berekent uw kuitmaat, waardoor u gelijk te zien krijgt welke laarzen in uw maat verkrijgbaar zijn. Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie en om direct uw laarzen in schoenmaat 39 online te bestellen.
Ontdek uw persoonlijke aanbod

Kies hier uw schoenmaat

Instructies kuitmaat opmeten

  • Meet met een meetlint de omtrek van uw kuit op het breedste punt.
  • Laat geen ruimte over tussen uw kuit en het meetlint.
  • Meet beide kuiten en gebruik de maat van de breedste kuitomvang.

Wijde schacht laarzen schoenmaat 39

Laarzenwinkel heeft een ruim assortiment brede schacht laarzen die verkrijgbaar zijn in schoenmaat 39. De laarzen komen uit het assortiment van verschillende topmerken en zijn hierdoor van uitstekende kwaliteit. Door de kuitmaatcalculator te gebruiken ziet u direct welke laarzen geschikt zijn voor uw kuiten en enkels. Hierdoor vindt u altijd stijlvolle laarzen die perfect aansluiten op uw wensen en behoeften. De hoge kwaliteit van de laarzen zorgt ervoor dat u altijd prettig zal lopen op de laarzen van de Laarzenwinkel. Bestellingen worden altijd gratis geleverd en mocht de laars onverhoopt niet passen kunt u deze altijd gratis retourneren.

Laarzen maat 39

Deze laarzen op Laarzenwinkel.nl zijn voorzien van een bredere schacht dan andere laarzen. Op deze pagina vindt u uitsluitend van deze laarzen in maat 39. Doordat de laarzen afkomstig zijn van verschillende topmerken als JJ Footwear is de kwaliteit uitstekend en gaan ze jarenlang mee. De laarzen zitten niet alleen erg prettig, maar ook aan het design is gedacht. Zo is er altijd een laars dat bij uw wensen past en geschikt is voor iedere outfit en gelegenheid.