Materiaal
Voetbreedte
i
Kleur
Merk
Kuitmaat
Serie
Zool
Voetbed
Voering
Minimale kuitomtrek (cm)
Maximale kuitomtrek (cm)
Schachthoogte (cm)
Hakhoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Brede schacht laarzen maat 44

Onderstaande wijde schacht laarzen zijn verkrijgbaar in maat 44. Deze dameslaarzen hebben naast een schoenmaat ook een unieke kuitmaat waardoor ze een perfect pasvorm hebben. U kunt de filter aan de linkerkant gebruiken om op merk, kuitmaat of kleur te selecteren. Indien u nog niet weet wat uw kuitmaat is kunt u de kuitwijdtecalculator gebruiken. Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie en om direct uw laarzen in schoenmaat 44 online te bestellen.
Ontdek uw persoonlijke aanbod

Kies hier uw schoenmaat

Instructies kuitmaat opmeten

  • Meet met een meetlint de omtrek van uw kuit op het breedste punt.
  • Laat geen ruimte over tussen uw kuit en het meetlint.
  • Meet beide kuiten en gebruik de maat van de breedste kuitomvang.

Wijde schacht laarzen schoenmaat 44

Laarzenwinkel heeft een ruim assortiment brede schacht laarzen die verkrijgbaar zijn in schoenmaat 44. De laarzen komen uit het assortiment van verschillende topmerken, waardoor zij een uitstekend loop- en draagcomfort hebben. Door de verschillende kuitmaten zult u altijd de perfecte laars voor u vinden in ons assortiment. Door de kuitmaatcalculator te gebruiken wordt het vinden van de perfecte laars nog eenvoudiger. U vult simpelweg uw schoenmaat en kuitomtrek in en dan worden de beste laarzen voor u direct getoond. Dit maakt het vinden van stijlvolle laarzen, die aansluiten op uw wensen en behoeften een stuk makkelijker. Bestellingen worden altijd gratis geleverd en mocht de laars onverhoopt niet passen kunt u deze altijd gratis retourneren.

Laarzen maat 44

Bij Laarzenwinkel vindt u laarzen tot en met maat 44. De laarzen zijn beschikbaar in laarzen met een wijde of juist smallere schacht. De laarzen zijn voorzien van een kleine hak maar door het fijne materiaal en de goede kwaliteit lopen ze erg comfortabel. Door het gebruik van de kuitmaatcalculator kiest u de beste laars die goed aansluit. Naast dat de laarzen comfortabel zitten is er ook gedacht aan het stijlvolle uiterlijk waardoor u er altijd fashionable bij zult lopen. Ontdek het nu zelf op onze pagina! Wanneer u er niet uitkomt helpen wij u graag verder.