Schoenmaat
Materiaal
Voetbreedte
i
Kleur
Merk
Kuitmaat
Serie
Zool
Voetbed
Voering
Minimale kuitomtrek (cm)
Maximale kuitomtrek (cm)
Schachthoogte (cm)
Hakhoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Brede Schacht Laarzen Kuitmaat XXL

Hieronder ziet u het gehele assortiment dames laarzen met een brede schacht (kuitmaat XXL). De laarzen van JJ Footwear en Jilsen staan bekend om hun hoge kwaliteit en uitstekende pasvorm. Hierdoor ervaart lopen de laarzen zeer prettig, waardoor u comfortabel kunt blijven lopen op deze topkwaliteit laarzen. Naast een voetmaat hebben deze laarzen ook een unieke kuitmaat. Hierdoor zijn de laarzen van deze topmerken perfect voor als u wat grotere kuiten heeft. Mocht u uw kuitmaat nog niet weten, dan kunt u gebruik maken van de handige kuitwijdte calculator om uw kuitmaat te berekenen en direct te zien welke laarzen geschikt zijn voor uw benen.

Ontdek uw persoonlijke aanbod

Kies hier uw schoenmaat

Instructies kuitmaat opmeten

  • Meet met een meetlint de omtrek van uw kuit op het breedste punt.
  • Laat geen ruimte over tussen uw kuit en het meetlint.
  • Meet beide kuiten en gebruik de maat van de breedste kuitomvang.

Laarzen met de kuitmaat XXL

Dames met een kuitmaat XXL kunnen op deze pagina terecht. De laarzen afkomstig van de merken JJ Footwear en Jilsen hebben niet alleen een bijzonder hoog loopcomfort, deze laarzen zien er ook nog eens bijzonder leuk uit. Een modieus voorkomen hoeft al lang niet meer ten koste te gaan van het comfort! Met de juiste verzorging kunt u voor een lange tijd gebruik maken van deze leuke dameslaarzen. Op onze adviespagina over de kuitmaat vindt u meer informatie over het opmeten van de juiste maat zodat u zeker weet welke laars voor u geschikt is.

Laarzen XXL schacht

Als u op zoek bent naar laarzen met een bredere schacht, dan is Laarzenwinkel de perfecte uitkomst. Op Laarzenwinkel kunt u de beste merken vinden op het gebied van laarzen met een bredere schacht. De laarzen zijn niet alleen stijlvol, maar bieden ook een ideale pasvorm waardoor de laarzen uitstekend aansluiten om uw benen. De speciale ontworpen laarzen zijn bestemd voor iedere gelegenheid en door de ideale pasvorm bieden ze de hele dag door comfort. Daarnaast zijn de XXL laarzen te verkrijgen in diverse kleuren en is er een breed aanbod in verschillende modellen.