Schoenmaat
Materiaal
Voetbreedte
i
Kleur
Merk
Serie
Zool
Voetbed
Voering
Minimale kuitomtrek (cm)
Maximale kuitomtrek (cm)
Schachthoogte (cm)
Hakhoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Laarzen Brede Schacht Kuitmaat XL

Hieronder ziet u het gehele assortiment brede schacht laarzen (kuitmaat XL). De laarzen van JJ Footwear en Jilsen staan bekend om hun hoge kwaliteit en uitstekende pasvorm. Naast de voetmaat hebben deze laarzen namelijk ook een unieke kuitmaat. Als u uw kuitmaat nog niet weet kunt u gebruik maken van de handige Kuitwijdte Calculator om uw kuitmaat te berekenen en direct te zien welke laarzen geschikt zijn voor uw benen. Mocht u meer informatie nodig hebben om uw kuitmaat correct te bereken dan kunt u gebruik maken van onze adviespagina.
Ontdek uw persoonlijke aanbod

Kies hier uw schoenmaat

Instructies kuitmaat opmeten

  • Meet met een meetlint de omtrek van uw kuit op het breedste punt.
  • Laat geen ruimte over tussen uw kuit en het meetlint.
  • Meet beide kuiten en gebruik de maat van de breedste kuitomvang.

Laarzen met de kuitmaat XL

Op deze pagina vindt u een handig overzicht van onze laarzen gemaakt met de kuitmaat XL. De laarzen zijn afkomstig van de welbekende laarzenmerken JJ Footwear en Jilsen. Deze laarzen zijn voorzien van een hoge kwaliteit en hebben daarnaast ook een bijzonder leuk model. Zo loopt u er altijd modieus bij. Op onze adviespagina over de kuitmaat vindt u meer informatie over het opmeten van de juiste kuitmaat zodat u zeker weet dat u de juiste laars aanschaft.

Laarzen schachtwijdte XL

Altijd al op zoek geweest naar een breed scala aan laarzen met een brede schachtwijdte? Dan is Laarzenwinkel de perfecte uitkomst! Laarzenwinkel loopt vooruit op het gebied van laarzen die speciaal ontworpen zijn voor vrouwen met brede kuiten. U heeft een brede keus uit diverse kleuren en modellen, waardoor u nooit bang hoeft te zijn dat u niks kan vinden. De laarzen zijn zeer hip wat ervoor zorgt dat ze makkelijk zijn te combineren en voor meerdere gelegenheden gebruikt kunnen worden.