Schoenmaat
Materiaal
Voetbreedte
i
Kleur
Merk
Kuitmaat
Serie
Zool
Voetbed
Voering
Minimale kuitomtrek (cm)
Maximale kuitomtrek (cm)
Schachthoogte (cm)
Hakhoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Laarzen Dikke Kuiten

Laarzenwinkel.com is gespecialiseerd in laarzen voor dikke kuiten. Ons assortiment bestaat uit dikke kuiten laarzen van de merken JJ Footwear, Jilsen, Boots Amsterdam en Custom Made. U kunt in de filter uw kuitmaat selecteren zodat u kunt zien welke laarzen speciaal voor u zijn gemaakt. Als u nog niet weet wat uw kuitmaat is kunt u dit gemakkelijk berekenen in onze Kuitwijdte Calculator. Ontdek nu het assortiment!

Ontdek uw persoonlijke aanbod

Kies hier uw schoenmaat

Instructies kuitmaat opmeten

  • Meet met een meetlint de omtrek van uw kuit op het breedste punt.
  • Laat geen ruimte over tussen uw kuit en het meetlint.
  • Meet beide kuiten en gebruik de maat van de breedste kuitomvang.

Dikke Kuiten Laarzen

Laarzenwinkel heeft een groot assortiment laarzen samengesteld welke verkrijgbaar zijn in verschillende kuitmaten waardoor deze mooi passen om benen met een wat vollere kuit. Deze laarzen worden gratis naar u verzonden en kunt ook ook weer gratis retourneren als dat nodig is.

Hoge laarzen dikke kuiten

Bent u nog op zoek naar een leuk paar hoge laarzen met grote kuiten? Dan bent u bij Laarzenwinkel aan het juiste adres. In ons assortiment treft u diverse toonaangevende merken zoals Jilsen of JJ Footwear met hoge laarzen en een brede schacht. Dit type laars is specifiek ontwikkeld voor vrouwen met stevige kuiten. De merken op onze pagina hebben al veel klanten blij gemaakt met een mooi paar laarzen.