Schoenmaat
Materiaal
Voetbreedte
i
Kleur
Merk
Kuitmaat
Serie
Zool
Voetbed
Voering
Minimale kuitomtrek (cm)
Maximale kuitomtrek (cm)
Schachthoogte (cm)
Hakhoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Laarzen Extra Brede Schacht

De extra brede schacht laarzen die u hieronder ziet zijn van de Nederlandse kwaliteitsmerken JJ Footwear, Jilsen en Boots Amsterdam. Deze merken hebben zich volledig gespecialiseerd in dameslaarzen met een extra wijde schacht. Door de handige filters te gebruiken kunt u eenvoudig de laarzen vinden die het beste bij u passen. Als u nog niet weet wat uw kuitmaat is, dan kunt u dit gemakkelijk berekenen door gebruik te maken van onze Kuitwijdte Calculator. Daarnaast kunt u hier meer informatie vinden over uw kuitmaat.

Ontdek uw persoonlijke aanbod

Kies hier uw schoenmaat

Instructies kuitmaat opmeten

  • Meet met een meetlint de omtrek van uw kuit op het breedste punt.
  • Laat geen ruimte over tussen uw kuit en het meetlint.
  • Meet beide kuiten en gebruik de maat van de breedste kuitomvang.

Laarzen met een extra brede schacht

Heeft u altijd al moeite gehad met het vinden van laarzen die mooi aansluiten om uw benen? U vindt hier een breed scala aan laarzen die geschikt zijn voor de vrouw met een wat grotere kuitmaat dan gemiddeld. De laarzen zijn allemaal van een hoogstaande kwaliteit en zullen garant staan voor comfort én klasse. Bent u op zoek naar de grootste kuitmaat? Bekijk dan onze speciale dameslaarzen kuitmaat XXXL pagina.

Laarzen extra wijde schacht

Op zoek naar laarzen met een extra brede schacht? Dan bent u bij Laarzenwinkel op de juiste plek. Laarzenwinkel heeft een groot aanbod die speciaal gefocust is op vrouwen met bredere kuiten. Naast dat de laarzen van hoge kwaliteit zijn, kunt u op Laarzenwinkel ook terecht voor laarzen die zeer modieus en stijlvol zijn. Er is een grote keuze uit verschillende kleuren, maten en modellen. Hierdoor kunt u altijd laarzen vinden die perfect aansluiten op uw vraag en hoeft u nooit bang te zijn dat u niks kan vinden!