Schoenmaat
Materiaal
Voetbreedte
i
Kleur
Merk
Kuitmaat
Serie
Zool
Voetbed
Voering
Minimale kuitomtrek (cm)
Maximale kuitomtrek (cm)
Schachthoogte (cm)
Hakhoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Laarzen Wijde Schacht

Laarzenwinkel is gespecialiseerd in laarzen met een wijde schacht. Ons assortiment bestaat uit wijde schacht laarzen van de Nederlandse topmerken JJ Footwear, Jilsen, Boots Amsterdam en Custom Made. In het menu kunt u selecteren op kuitmaat, zodat u kunt zien welke laarzen voor uw kuitmaat geschikt zijn. Als u nog niet weet wat uw kuitmaat is dan kunt u dit gemakkelijk berekenen met de Kuitwijdte Calculator. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken krijgt u alle productinformatie over de laarzen en kunt u deze direct online bestellen. Op alle laarzen, ook met wijde schacht, zijn er geen verzendkosten bij Laarzenwinkel.

Ontdek uw persoonlijke aanbod

Kies hier uw schoenmaat

Instructies kuitmaat opmeten

  • Meet met een meetlint de omtrek van uw kuit op het breedste punt.
  • Laat geen ruimte over tussen uw kuit en het meetlint.
  • Meet beide kuiten en gebruik de maat van de breedste kuitomvang.

Wijde Schacht Laarzen

Bij Laarzenwinkel.com bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar dameslaarzen met een wijde schacht. Hierboven ziet u een zeer uitgebreide collectie modieuze wijde schacht laarzen. Uiteraard worden alle laarzen kosteloos naar u opgestuurd en kunt deze ook weer gratis retourneren als deze niet naar wens zijn; bovendien kunt u ervoor kiezen om achteraf te betalen. Voor de laarzen met kuitmaten M/L en de laarzen met kuitmaat XL kunt u de speciale pagina's bezoeken!

Hoge laarzen wijde schacht

In het assortiment op deze pagina heeft u nog veel meer keuze dan voet- en kuitmaat. Zo kunt u kiezen voor prachtige hoge laarzen met een wijde schacht, of wilt u graag zwarte laarzen met een wijde schacht? Gebruik de filters om uw favoriet te vinden, al kunt u natuurlijk ook rustig het gehele assortiment bekijken. We raden het wel aan om eerst te filteren op uw schoen- en kuitmaat, zodat u in ieder geval daar goed zit!