Alles over JJ Footwear

JJ Footwear

'Fashion that fits'

Als er iets is dat JJ Footwear heel goed weet, dan is het wel dat iedere vrouw uniek is. Geen enkel lichaam, voet of kuit is hetzelfde en dit maakt het kopen van laarzen en schoenen soms wel erg lastig. Maar liefst 70% van de Europese vrouwen heeft problemen met het aanschaffen van schoenen en laarzen. JJ Footwear heeft hier een oplossing voor bedacht. Het bedrijf richt zich al jaren op het ontwerpen van laarzen met een (extra) brede of smalle schacht, zodat iedereen met een afwijkende kuitmaat, evengoed een mooie passende laars kan vinden.

JJ Footwear doet dit door speciale 'confectiematen' te ontwikkelen voor iedere voet. Hierbij wordt de voor u geschikte kuitmaat afhankelijk gesteld van uw maat en de breedte van uw kuit. Zo bent u ervan verzekerd een goed passende laars te vinden. De laarzen van JJ Footwear zijn bovendien voorzien van een uitneembaar voetbed, waardoor er eenvoudig steunzolen aan kunnen worden gebracht. Benieuwd naar wat JJ Footwear u kan bieden? Bekijk hier de volledifecollectie.

Wat kan JJ Footwear u bieden?

Smalle schacht

JJ Footwear heeft een prachtige collectie laarzen met smalle schacht die erg geliefd is bij vrouwen met smalle kuiten. De laarzen worden ieder seizoen opnieuw aangepast aan de laatste modetrends op en hierdoor verschijnt u met een paar van deze laarzen altijd stijlvol voor de dag.


Brede schacht

JJ Footwear is gespecialiseerd in het ontwerpen van schoenen met een brede schacht. Dankzij haar jarenlange ervaring heeft het bedrijf dan ook een mooie collectie laarzen weten te ontwikkelen. Deze collectie ziet er niet alleen super mooi uit, maar loopt ook nog eens erg comfortabel. Wat wenst u nog meer?!

Extra brede schacht

JJ Footwear heeft ook een collectie laarzen met een extra brede schacht op de markt gebracht. Deze laarzen zijn net als de andere collecties voorzien van een modern design en hebben een hoog loop- en draagcomfort. De extra brede schacht laarzen van JJ Footwear zijn erg leuk om te combineren bij diverse kledingstijlen.

Schoenen

JJ Footwear richt zich niet enkel en alleen op laarzen, maar heeft ook een collectie schoenen uitgebracht die onder andere bestaat uit ballerina's, enkellaarsjes, sneakers, instappers, sandalen en pumps. Deze schoenen zijn vaak ontwikkeld voor hele brede of hele smalle voeten. Dit staat bij ieder product vermeld.

JJ Footwear Maatvoering

Hoe werkt het?

De maatvoering van JJ Footwear bestaat uit een uniek pasvormsysteem waarmee u op een eenvoudige manier de perfecte pasvorm kunt vinden. De maat wordt gebaseerd op drie verschillende punten, namelijk: de schoenmaat, de kuitomvang en de balomvang. Door deze drie maten bij elkaar op te meten vindt u eenvoudig welke laars het meest geschikt is voor u.

Op Laarzenwinkel wordt er gebruik gemaakt van een speciale calculator die de ideale JJ Footwear laars enkel vindt op basis van de schoenmaat en de kuitomvang. In de praktijk blijkt dit genoeg te zijn om een passende laars te vinden.

Een greep uit de collectie: